Logos 8 felhasználói videók és letölthető magyar nyelvű modulok

A jelenleg elérhető bibliai szövegelemzést segítő programok közül a Logos kétségtelenül az élvonalbeli szoftverek között található.

A Logos alapverziója ingyenesen letölthető (innen). Az alapcsomag néhány ingyenes modullal jön, de tetszés szerint tovább bővíthető kiváló modulokkal, fizetés ellenében. A program keretében közzétett anyag viszont nagyrészt idegen, főleg angol nyelvű, magyar nyelven csak a Revideált Károli (1908) fordítás elérhető.

Modulok

A Logos lehetővé teszi az adatbázis saját készítésű könyvekkel való bővítését (a Personal Books Builder opción keresztül) úgy, hogy ezek a könyvek telepítés után teljes egészében a program részévé válnak, és annak minden funkcionalitása tekintetében használhatók (keresés, összekapcsolás, vizualizáció, stb.). Ezen a korábbi oldalon ingyenesen letölthető néhány olyan magyar nyelvű modul, amely a Logos program keretében használható. (A modulok telepítéséhez lásd az alább közzétett videót.)

Az alábbiakban a magyar nyelven hozzáférhető modulok listája bővül további címekkel. Ez a projekt az MTA Domus Szülőföld 2019-es pályázati program támogatásával valósult meg.

Magyar nyelvű bibliafordítások

Más könyvek

Kommentárok a Bibliához

Logos 8 videók