Járvány, betegség, szenvedés - Továbbképző református lelkipásztorok számára

Kolumbán Vilmos József, Balogh Csaba: Járvány, betegség, szenvedés - Továbbképző református lelkipásztorok számára. Kolozsvár: Bethlen Kata Diakóniai Központ | 2021 Nov 08 | 14:00 - Nov 11 | 15:00.

Továbbképző elmarad

Sajnálattal hozzuk az érdeklődők tudomására, hogy a 2021. november 8-11 időszakra tervezett továbbképző a hatályos járványügyi rendelkezések miatt elmarad. Az regisztrált érdeklődőket egy későbbi időpontban értesítjük a továbbképző új dátumáról.

----------------------------------------------

2019. tavasza óta a társadalmi párbeszédet és általában a világ helyzetét a vírusjárvány tematizálja. A betegség és a nyomában járó szenvedés a világ minden országát, nagyobb és kisebb közösségeit, végső soron pedig egyéni életeket határoz meg közvetve vagy közvetlen módon. Ez a helyzet nemcsak égető gyakorlati kérdések tekintetében állít kihívás elé, hanem az egyházat teológiai gondolkodása rendjén is megszólalásra készteti. A Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet által 2021. őszén szervezett lelkésztovábbképző ebben szeretne segítséget nyújtani gyülekezetekben szolgáló lelkipásztorok számára

Figyelem!
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a rendezvényen csak COVID-19 "zöld igazolvánnyal" rendelkezők vehetnek részt! A továbbképző ideje alatt az egészségügyi maszk viselése kötelező.

Program

Megjegyzés: Az előadás címére kattintva megtekinthető az összefoglaló. Az alábbi szűrőkkel lehet csoportra, illetve az előadás helyszínére szűrni. Az időpontra kattintva hozzáadhatja az előadást a Google Naptárához.

Csoport
Terem

2021/11/08 hétfő

Időpont Előadó / Felelős Esemény Helyszín

2021/11/09 kedd

Időpont Előadó / Felelős Esemény Helyszín

2021/11/10 szerda

Időpont Előadó / Felelős Esemény Helyszín

2021/11/11 csütörtök

Időpont Előadó / Felelős Esemény Helyszín